Prefabrik Konteyner Nasıl Yapılır

Prefabrik Konteyner Ev Nasıl Yapılır

Prefabrik konteyner ev nasıl yapılır, Prefabrik konteyner ev yapımına başlanmazdan önce istenilen ölçüler ve model belirlenir, prefabrik konteyner için kullanılacak malzeme listesi ve konteyner yapımı için gerekli olan malzemeler temin edilir.Konteyner yapımına başlanır.Konteyner eviniz yapılırken proje sahibi olarak konteyner projesine ait belgeleriniz ile birlikte ikametinizin bağlı bulunduğu belediyeye konteyner yapımı için izin almanız gerekiyor.

Konteyner ev yapımı için izin işlerini bitirdiğiniz zaman ilk iş olarak konteyner ev kurulumu yapılacak alanda zemin çalışmasına başlaminizdir.Konteyner ev montajı yapılacak zemin ne kadar düzgün olur ise konteyner ev okadar kullanışlı olmaktadır.Zemini düzgün yapılmayan konteyner ev zamanla daha erken deforme olmaktadır.Konteyner ev yapımı zemin işlerinize paralel olarak konteyner için elektrik ve su işlerinide unutmadan bitirmelisiniz.Konteyner kurulum sürecinden önce kesin olarak bitirmenizi tavsiye ediyoruz.İster iseniz aşağıdaki liste doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

Konteyner yapımı aşamaları nelerdir

Konteyner ev yapımı için üretici firma olan konteyner firması projeniz için sizlere istemiş olduğunuz konteyner ev için seçenekler sunacaktır.Hayalinizdeki konteyner ev için uygun seçenekleri tercih edebilirsiniz.Projeniz için konteyner yapım aşamalarına geçilir.

Prefabrik Konteyner ev nasıl yapılır için aşamalar

  1. Konteyner ev yapımı için profil belirtilen ölçülere göre kesilir
  2. Kesilen profiller konteyner ev modeline göre birleştirilerek kasa saşe ortaya çıkarılır.
  3. Konteyner ev yapımı için istenilen özel bir renk belirtilmiş ise boyama veya kaplama işlemlerine geçilir.
  4. Boyama veya kaplama işlemlerinden sonra döşeme işlemleri taban zemin duvar işlemlerine geçilir.
  5. Tüm dôseme yerleştirme işlemleri bittiğinde konteyner ev yapımı istenilen görüntüyü elde etmiş olur.
  6. İstenilen konteyner ev ortaya çıktıktan sonra kontrol süreçleri başlar
  7. Tüm kontrol süreçleri sonrası konteyner ev kurulum montaj işlemleri için müşteriyi bekler.

Her şeyi ile hazır hale getirilen konteyner ev teslim ve kurulum sürecinde yaptırmış olduğunuz konteyner evi güzelce kontrol etmeniz sorun yasamaminiz için önemlidir. Konteyner ev yapımı sonrası yapılacak ilk işlerin başında konteyner ev kontrolü gelmektedir.